Ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel vs Capcom: Infinite

Νέοι χαρακτήρες και story trailer.

Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Marvel Vs. Capcom: Infinite θα κάνει την εμφάνισή του για PlayStation 4, Xbox One

και PC στις 19 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο story trailer για το παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε 8 νέους χαρακτήρες για αυτό.

Οι νέοι χαρακτήρες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι είναι πέντε από την πλευρά της Marvel -Ultron, Hulk, Hawkeye, Rocket Raccoon και Thor- και τρεις από την πλευρά της Capcom -Strider Hiryu (Strider), Chris Redfield (Resident Evil) και Chun-Li (Street Fighter). Επιπλέον, ανακοινώθηκαν ακόμα δύο νέα stages -Avengers Tower και Throne Room. Παρακάτω, στις εικόνες που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα νέα stages όπως επίσης και τους νέους χαρακτήρες μέσα από το παιχνίδι.

Όσον αφορά το story trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, μπορούμε να δούμε τον Ultron να συμμαχεί με τον Sigma από το Mega Man X, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για να εξαπολύσουν ένα cybernetic virus που θα επηρεάσει την οργανική ζωή και θα τους επιτρέψει να λάβουν τον έλεγχο και των δύο συμπάντων.

Τέλος, όταν κυκλοφορήσει το Marvel Vs Capcom Infinite, στα μέσα Σεπτεμβρίου, θα διατεθεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Αρχικά θα υπάρχει η standard έκδοση, που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι μαζί με δύο επιπλέον premium στολές -Warrior Thor και Evil Ryu-. Έπειτα θα υπάρχει η Deluxe έκδοση, που θα περιλαμβάνει ό,τι και η standard έκδοση, συν ακόμα δυο premium στολές -Gladiator Hulk και Command Mission X- όπως επίσης και το 2017 Character Pass, που θα δίνει πρόσβαση σε έξι επιπλέον χαρακτήρες που θα γίνονται διαθέσιμοι σταδιακά. Η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού θα είναι η collector’s, που θα περιλαμβάνει ό,τι και η Deluxe έκδοση μαζί με τέσσερα διοράματα από την TriForce και τα Infinity Stones με φωτισμό LED.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα