Εντός Μαΐου η κυκλοφορία του Injection π-23

Survival horror από την Ισπανία -με την αρωγή της Sony- για το PS4.

Ένα παιχνίδι που έρχεται από το πρόγραμμα "PlayStation Talents", μια προσπάθεια της Sony να βοηθήσει και να αναδείξει indie studios, ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου αποκλειστικά για το PS4. Ο λόγος για το Injection

π-23, ένα -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου- "κλασικό survival horror", που αναπτύχθηκε από το ισπανικό indie studio Abramelin Games, και περιγράφει την ιστορία ενός μοναχικού προσώπου, που έχει αποκοπεί από την κοινωνία, θεωρώντας τους άλλους ανθρώπους ως απειλή. Η ιστορία του παιχνιδιού διεξάγεται στη Μάλαγα της Ισπανίας και το gameplay θα περιέχει επίλυση γρίφων και εξερεύνηση μαζί, φυσικά, με το στοιχείο του τρόμου.

Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, το Injection π-23 αντλεί έμπνευση από τα Alone in the Dark, Resident Evil και Silent Hill και περιλαμβάνει τέσσερα camera modes -από πρώτο πρόσωπο μέχρι στατική 3rd person- για να εξερευνεί ο καθένας όπως επιθυμεί. Το Injection π-23 θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου, αποκλειστικά για το PS4, στην τιμή των €9,99.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα