Launch trailer για το Sniper Elite V2 Remastered

Αναβαθμισμένη "sniper εμπειρία" στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Rebellion έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer για το Sniper Elite V2 Remastered, θέλοντας να γιορτάσει την άφιξη της ανανεωμένης έκδοσης του snipe ‘em up του 2012, που λάμβανε χώρα στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η νέα έκδοση του Sniper Elite V2

θα περιλαμβάνει αρκετά πρόσθετα και βελτιώσεις. Ο ενισχυμένος φωτισμός και οι φυές, καθώς και ο τρόπος απόδοσης 4K, HDR και 60fps για τα Xbox One X και το PS4 Pro, είναι μεταξύ των βελτιώσεων που θα προσφέρονται, παράλληλα με τη δυνατότητα επιλογής επτά νέων χαρακτήρων από το Zombie Army Trilogy της Rebellion. Επίσης, έχει συμπεριληφθεί και μια “frame-by-frame” λειτουργία φωτογραφίας, ώστε να μπορούν οι παίκτες να απαθανατίσουν τα αγαπημένα τους headshots.

Το Sniper Elite V2 Remastered θα υποστηρίζει ένα multiplayer mode για έως και 16 παίκτες, ένα campaign στο όποιο θα πρέπει να αποτρέψουμε τη ναζιστική τεχνολογία πυραύλων V2 από το να πέσει στα χέρια του Κόκκινου Στρατού και, τέλος, θα περιλαμβάνονται όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για το πρωτότυπο παιχνίδι.

Το Sniper Elite V2 Remastered είναι διαθέσιμο από σήμερα, 14 Μαΐου, για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, με μια retail έκδοσ;h του να έρχεται στις 17 Μαΐου.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα