Έντονη φημολογία σχετικά με το "PlayStation 5"

Μαζί με "αποκαλύψεις" για specs, τιμή και PlayStation VR 2.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε την εμφάνισή της στο Reddit, "πηγές" που είχαν προβλέψει σωστά -πριν την επίσημη ανακοίνωση από τη Sony- τη μη συμμετοχή της στην Ε3 2019, προχώρησαν εκ νέου σε αποκαλύψεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του "PlayStation 5", καθώς και επιπλέον πληροφορίες για τα specs, την τιμή και την ύπαρξη

νέου PlayStation VR.

Η νέα οικιακή κονσόλα της Sony αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2019 και πιθανότερα στο επόμενο PlayStation Experience, ενώ το "παράθυρο" κυκλοφορίας του στις αγορές τοποθετείται μεταξύ Μαρτίου - Νοεμβρίου 2020 (επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του PlayStation 4). Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι περισσότεροι developers έχουν ήδη προμηθευτεί τα "Developer Kit", που έχουν ένα "γιγαντιαίο" επεξεργαστή Ryzen 8, ενώ η τιμή του PlayStation 5 αναμένεται να είναι περίπου 500 δολλάρια μαζί με ένα νέο DualShock που θα φέρει μια ενσωματωμένη οθόνη.

Επιπρόσθετα, η εν λόγω "πηγη" αναφέρει και τη δημιουργία ενός νέου VR, με την ονομασία "PlayStation VR 2", στο οποίο δεν θα υπάρχει εξωτερικός "επεξεργαστής", όπως στο πρώτο μοντέλο, αλλά θα έχει ενσωματωμένη κάμερα και θα πλαισιώνεται από νέα PS Move controllers καθώς και γάντια εικονικής πραγματικότητας. Το δημοσίευμα καταλήγει με μια σειρά πληροφοριών για τις επερχόμενες αποκλειστικές κυκλοφορίες της Sony. Σύμφωνα με αυτές, τα Death Stranding,The Last of Us Part II και Ghost Of Tsushima θα αποτελέσουν "Cross-Gen" κυκλοφορίες μεταξύ PlayStation 4 και PlayStation 5. Το εάν η Sony δώσει το πολυπόθητο χαρακτηριστικό του Backwards Compatibility στη νέα της κονσόλα δεν έχει αποσαφηνιστεί. Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο πολυαναμενόμενος multiplayer shooter τίτλος Anthem της Bioware αναμένεται να καθυστερήσει ξανά και να χάσει την αναμενόμενη κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο του 2019.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω αποτελούν για την ώρα φήμες και περιμένουμε την επιβεβαίωσή τους ή όχι στο μέλλον.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα