Πληροφορίες για τους επόμενους Operators του R6: Siege

Μέσα από μια σειρά από trailers.

Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές λεπτομέρειες για το Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion, προσφέροντας περισσότερες πληροφορίες για τους νέους Μαροκινούς Operators, τους Attacker Nomad και Defender Kaid, καθώς για το νέο χάρτη με το όνομα “Fortress”.

Η Nomad είναι ένας “two-speed, two-armor” Operator, η οποία χρησιμοποιεί

το AirJab launcher για να ρίξει sticky, proximity-triggered air blast χειροβομβίδες, που θα ωθούν τους αντίπαλους Operators πίσω και θα τους καθηλώνουν στο έδαφος προσωρινά. Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες θα μπορούν να αναπτύξουν και να δημιουργήσουν παγίδες για να καλύψουν τα νώτα τους ή να «βγάλουν» τους Defenders από την κάλυψή τους. Επίσης, η Nomad θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα AK74 ή ένα AR X-200 assault rifle.

Ο Kaid είναι ένας "one-speed, three-armor" που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα ευέλικτα «Rtila» Electroclaw που μπορούν να «ηλεκτρίσουν» οποιαδήποτε ενισχυμένη οχύρωση, συμπεριλαμβανομένου των συρματοπλεγμάτων και των deployable ασπίδων. Ο Kaid μπορεί να ρίξει τα Electroclaw από απόσταση, και μόλις αναπτυχθούν, το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά δύσκολο να εντοπιστούν.

Και οι δυο Operators θα έχουν στην κατοχή τους το παντοδύναμο .44 Magnum με ACOG scope, ενώ το κύριο όπλο του Kaid είναι το AUG A3 SMG ή το TCSG12 ημι-αυτόματο shotgun. Τέλος, ο νέος χάρτης Fortress θα είναι διαθέσιμος δωρεάν, και έχει βασιστεί στη Μαροκινή Kasban αρχιτεκτονική, γεμάτος με περίπλοκα ψηφιδωτά και πολύχρωμα βιτρό.

Περισσότερα στοιχεία για το Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion, μπορείτε να βρείτε εδώ. Επίσης παρακάτω μπορείτε να δείτε δυο trailer για τους νέους Operators και το νέο χάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα