Έφυγε από τη ζωή ο Akira Toriyama.

Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσαν για τους οπαδούς των έργων του Akira Toriyama οι Bird Studio και Capsule Corporation Tokyo, ανακοινώνοντας πως ο θρυλικός δημιουργός και σχεδιαστής manga, Akira Toriyama, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας.

Ο Akira Toriyama απεβίωσε μία εβδομάδα νωρίτερα, την 1η Μαρτίου, μετά από επιπλοκές που προκλήθηκαν λόγω ενός υποσκληρίδιου αιματώματος, χωρίς να έχει ανακοινωθεί αν το αιμάτωμα

προκλήθηκε λόγω κάποιου ατυχήματος, ή εγκεφαλικού επεισοδίου. Η κηδεία του θρυλικού mangaka έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ οι δύο οργανισμοί ζητούν από τους οπαδούς να σεβαστούν την επιθυμία του Toriyama και να μην προβούν σε ενέργειες απόδοσης τιμών στο πρόσωπό του.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός για τη δουλειά του στις σειρές Dr. Slump και SAND LAND, αν και το όνομά του θα παραμείνει άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σειρά DRAGON BALL. Στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών ο Toriyama είχε σχεδιάσει τους χαρακτήρες των Chrono Trigger, Blue Dragon και όλων των τίτλων της σειράς Dragon Quest.

Ήταν 68 χρονών.

The post Έφυγε από τη ζωή ο Akira Toriyama. first appeared on GameOver.

The post Έφυγε από τη ζωή ο Akira Toriyama. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα