Διέρρευσε το roster των χαρακτήρων για το Street Fighter 6

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play του PlayStation είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα πρώτο δείγμα από το Street Fighter 6, και λίγες ώρες έπειτα είχαμε την διαρροή του roster των 22 χαρακτήρων που θα υπάρχουν μέσα στο νέο κεφαλαιο της fighting σειρας της Capcom.

Αρχικά

να πούμε ότι θα έχουμε και τους οκτώ χαρακτήρες από το Stree Fighter II World Warriors –Ryu, E.Honda, Blanka, Guile, Ken, Chun-Li, Zangief, Dhalsim-, καθώς και τους Cammy και Dee Jay του Super Street Fighter II και τοn Akuma του Super Street Fighter II Turbo. Άλλα πρόσωπα που επιστρέφουν από το Super Street Fighter IV είναι οι Juri, Ed και Rashid, και από το Street Fighter V ο Luke. Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, μόνο οι Luke, Jamie, Ryu και Chun-Li έχουν αποκαλυφθεί επίσημα για το Street Fighter 6.

Φυσικά, πάντα σύμφωνα με την διαρροή, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα έχουμε και νέους χαρακτήρες, στους οποίους περιλαμβάνονται μια Μεξικανή ονόματι Lily, μια Αμερικανίδα που ονομάζεται Kimberley και μια Κινέζα ονόματι A.K.I..

Το Street Fighter 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για Xbox Series X/S, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

The post Διέρρευσε το roster των χαρακτήρων για το Street Fighter 6 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα