Ανακοίνωση του Warhammer 40,000: Rogue Trader

Το franchise Warhammer 40,000 αποκτά το δικό του CRPG αφού το Warhammer 40,000: Rogue Trader ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Warhammer Skulls. Θα είναι το πρώτο ισομετρικό παιχνίδι ρόλων με θέμα το Warhammer 40,000 ενώ η ανάπτυξη του τίτλου είναι προς το παρόν αποκλειστικά για υπολογιστές.

Αναπτύσσεται από την Owlcat Games, την ομάδα πίσω από τα αναγνωρισμένα CRPG Pathfinder:

Kingmaker και Pathfinder: Wrath of the Righteous. Σύντομα αναμένονται και νεότερα για την early access του τίτλου, ενώ η δυνατότητα για προπαραγγελία του ξεκίνησε την ημέρα την ανακοίνωσής του.

Στο lore των 40K ο Rogue Trader είναι ένας εξερευνητής που έχει λάβει επίσημη έγκριση να εκτελεί τα καθήκοντά του από τον God Emperor of Mankind. Η εξερεύνηση λαμβάνει χώρα πολύ έξω από το εύρος του Imperial space, οι Rogue Traders έχουν απόλυτη εξουσία στις δικές τους επιχειρήσεις. Μερικοί γίνονται πλούσιοι αφού συνάψουν κερδοφόρες, εμπορικές συμφωνίες με άγνωστους πολιτισμούς, ενώ άλλοι επιλέγουν αντ’ αυτού να καταδυναστεύουν αυτούς τους άγνωστους πολιτισμούς.

Το Warhammer 40,000: Rogue Trader θα λάβει χώρα στο Koronus Expanse, μια περιοχή του διαστήματος στο βορειοδυτικό κομμάτι του Imperium. Η ομάδα του παίκτη μπορεί να περιλαμβάνει “έναν πανίσχυρο Διαστημικό Πεζοναύτη, έναν Aeldari Ranger ή ακόμα και μια θαρραλέα Sister of Battle οπλισμένη με τολμηρές και ένθερμες προσευχές”.

Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Warhammer 40,000: Rogue Trader. Η Owlcat Games ανακοίνωσε πως όσοι προπαραγγείλουν το Founders Pack του τίτλου, θα έχουν πρόσβαση τόσο στην alpha όσο και στη beta έκδοση του παιχνιδιού.

The post Ανακοίνωση του Warhammer 40,000: Rogue Trader appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα