Διαγωνισμός Prey

Κερδίστε αντίτυπα του παιχνιδιού και πολλά collectibles!

Διαγωνισμών συνέχεια, από το GameOver.gr. Αυτή την εβδομάδα ο διαγωνισμός περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα καλούδια σχετικά με το παιχνίδι Prey των Bethesda και Arkane Studios, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Το σύνολο των δώρων περιλαμβάνει δύο αντίτυπα του παιχνιδιού και μια πλειάδα από collectibles, όπως κούπες, t-shirts, soundtrack, steel books

και art books. Τα αντίτυπα του παιχνιδιού είναι, ένα για PS4 και ένα για PC, οπότε οι "μοιρασιά" των δώρων θα γίνει ως εξής:

- Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα αντίτυπο του Prey για PS4 και ένα αντίτυπο του Official soundtrack.

- Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα αντίτυπο του Prey για PC και ένα αντίτυπο του Official soundtrack.

- Πέντε ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ Prey collectibles που θα περιλαμβάνει 1 art book, 1 steelbook, 1 κούπα και 1 t-shirt.

Συνολικά, οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι επτά (7). Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, απλά αφήστε ένα σχόλιο στην υφιστάμενη είδηση, γράφοντας, όμως ποια έκδοση παιχνιδιού σάς ενδιαφέρει να κερδίσετε αν η κλήρωση αναδείξει εσάς (PC ή PS4).

Καλή επιτυχία!

O διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 11 Μαΐου και λήγει την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 23:59.Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν με σχετική είδηση μέσα από το GameOver.gr λίγες ημέρες μετά την κλήρωση.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επικοινωνήσει με τον admin του site για παραλαβή του δώρου του μέσα σε 7 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δικαίωμα του δώρου θα μετατίθεται στους επιλαχόντες.Όλα τα δώρα από τους διαγωνισμούς του GameOver.gr στέλνονται στους νικητές με courier (ταχυμεταφορά) και πάντα με χρέωση παραλήπτη.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα