Διαγωνισμός One Piece: World Seeker: The Pirate King Edition

Διεκδικήστε μια special, press έκδοση του παιχνιδιού.

Ένας νέος διαγωνισμός από το GameOver.gr ξεκινά την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, μέσα από τον οποίο θα κληρώσουμε σε έναν τυχερό αναγνώστη μας μια press έκδοση της The Pirate King Edition για το One Piece: World Seeker, του action παιχνιδιού που κυκλοφόρησε

νωρίτερα φέτος από τη Bandai Namco, και βασίζεται, βεβαίως, στη γνωστή anime σειρά.

Αυτή η έκδοση του One Piece: World Seeker που θα κληρώσουμε ονομάζεται μεν "The Pirate King Edition", ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ειδική, press έκδοση, την οποία έστειλε στο GameOver.gr η Bandai Namco Entertainment Greece, και ΔΕΝ περιλαμβάνει το ίδιο το παιχνίδι και άλλα στοιχεία της retail The Pirate King Edition, αλλά κάποια άλλα επιπλέον καλούδια.

Συγκεκριμένα, αυτό το πακέτο περιέχει ένα αγαλματίδιο του Luffy, ένα αγαλματίδιο του Gum-Gum Devil Fruit, μια μεγάλη μεταξοτυπία με τον χάρτη του παιχνιδιού και, τέλος, συλλεκτικές κάρτες με artwork από το One Piece: World Seeker. Ειδικά τα δύο τελευταία στοιχεία δεν υπάρχουν στην retail έκδοση The Pirate King.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο. Εμείς, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, θα κάνουμε μια κλήρωση και θα ανακοινώσουμε τον μεγάλο τυχερό μέσα από το video της στήλης "Νέες Κυκλοφορίες", που θα δημοσιευθεί εντός του GameOver.gr και, φυσικά, στο κανάλι μας στο YouTube, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και την ώρα δημοσίευσης του άρθρου, και λήγει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 23:59.

Παρακαλούμε, πριν δηλώσετε συμμετοχή, να διαβάσετε τους όρους των διαγωνισμών μας (Όροι Χρήσης, παράγραφος 11).

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα