Διαγωνισμός Dawn of War III

Διεκδικήστε πέντε αντίτυπα του εξαιρετικού strategy τίτλου!

Νέος διαγωνισμός ξεκινά από το GameOver.gr και τη Zegetron την Πέμπτη 4 Μαΐου, μέσα από τον οποίο θα χαρίσουμε σε πέντε τυχερά μέλη του site αντίστοιχο αριθμό retail αντιτύπων από το εντελώς νέο παιχνίδι της Relic και της SEGA.

Μιλάμε, φυσικά, για το Warhammer 40,000 Dawn of War III, ένα παιχνίδι στρατηγικής που, από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι εξαιρετικό.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον υφιστάμενο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο εντός του άρθρου και να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, όταν θα γίνει η κλήρωση και η ανακοίνωση των νικητών μέσα από σχετική είδηση. Τονίζουμε ότι ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 11/5 στις 23:59.

Καλή επιτυχία!

O διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 4 Μαΐου και λήγει την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 23:59.Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν με σχετική είδηση μέσα από το GameOver.gr λίγες ημέρες μετά την κλήρωση.Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επικοινωνήσει με τον admin του site για παραλαβή του δώρου του μέσα σε 7 ημέρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το δικαίωμα του δώρου θα μετατίθεται στους επιλαχόντες.Όλα τα δώρα από τους διαγωνισμούς του GameOver.gr στέλνονται στους νικητές με courier (ταχυμεταφορά) και πάντα με χρέωση παραλήπτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα