Αθέτηση υπόσχεσης στο Avengers από τη Square Enix

Οι παίκτες του Marvel’s Avengers φαίνεται ότι αντέδρασαν εναντίον της Square Enix για την πώληση non cosmetic αντικειμένων στο “εσωτερικό κατάστημα” του παιχνιδιού, παραβιάζοντας τις υποσχέσεις, που είχαν δοθεί πριν από την κυκλοφορία του, για την πώληση μόνο cosmetic αντικειμένων.

Μετά από ένα πρόσφατο update που έγινε στον τίτλο, έγιναν διαθέσιμα για

αγορά XP boosters με χρήση credits, τα οποία μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα. Το παραπάνω σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να πληρώσουν για να προχωρήσουν πιο γρήγορα στο παιχνίδι και η fan base του τίτλου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με το παραπάνω γεγονός.

Η παραπάνω κίνηση φαίνεται ιδιαίτερα κυνική, εάν σκεφτούμε ότι η δημιουργός του τίτλου, Crystal Dynamics, προχώρησε σε αλλαγές στο σύστημα προόδου του Marvel’s Avengers στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, καθιστώντας το leveling up πιο αργό για τους παίκτες σε υψηλότερα επίπεδα.

Όπως αναφέρθηκε από το Eurogamer, οι παίκτες στο subreddit του PlayAvengers δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την προσθήκη στοιχείων του gameplay που αλλάζει τα αναλώσιμα στο marketplace του Marvel’s Avengers και η κίνηση θεωρείται ως μια παραβίαση της εμπιστοσύνης από τη Square Enix και την Crystal Dynamics. Μέχρι στιγμής ούτε ο developer ούτε ο publisher έχουν κάνει κάποιο δημόσιο σχόλιο ή τοποθέτηση σχετικά με την αντίδραση των παικτών.

To Marvel’s Avengers κυκλοφορεί για PS4, PC και Xbox One από τις 5 Σεπτεμβρίου του 2020.

The post Αθέτηση υπόσχεσης στο Avengers από τη Square Enix appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα