Αποκαλύφθηκε το I.G.I. Origins

Επιστροφή στα 80s...

Σε αποκάλυψη ενός νέου τίτλου προέβησαν οι Toadman Interactive και Antimatter Games, publisher και developer αντίστοιχα. Ο λόγος για το I.G.I Origins, ένα stealth, first-person παιχνίδι μέσα από το οποίο ο παίκτης θα κληθεί να ταξιδέψει πίσω στη δεκαετία του 1980, ως μυστικός πράκτορας με την κωδική ονομασία "Regent", στην αγγλική μυστική υπηρεσία πληροφοριών MI6, με στόχο να ολοκληρώσει ένα πλήθος αποστολών ανά τον κόσμο που του έχουν ανατεθεί από τη συγκεκριμένη οργάνωση, προκειμένου να ανακαλύψει

την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα που οδήγησαν στον Ψυχρό Πόλεμο.

Ο Robin Flodin, CEO της Toadman Interactive, αναφέρει: "Έχουμε λατρεμένες αναμνήσεις από τότε που παίζαμε τα αρχικά παιχνίδια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να περάσουμε το franchise στο επόμενο επίπεδο. Όλο αυτό ταιριάζει άψογα με την ταλαντούχα ομάδα της Antimatter Games".

Το I.G.I Origins θα διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του Project I.G.I και Project I.G.I 2, αποτελώντας έτσι prequel των προηγούμενων παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν το 2000 και το 2003 αντίστοιχα. Την ανάπτυξή του, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχει αναλάβει η Antimatter Games, η ομάδα που βρισκόταν πίσω και από την ανάπτυξη του Rising Storm 2: Vietnam, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του υπολογίζεται μέσα στο 2021 για PS4, Xbox One και PC.

Keywords
Τυχαία Θέματα