UK Charts για την εβδομάδα για την εβδομάδα της 2 Νοεμβρίου 2019

Το Call of Duty: Modern Warfare παραμένει στην κορυφή.

Για δεύτερη εβδομάδα το καινούργιο Call of Duty βρέθηκε στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας, παρά το γεγονός ότι παρουσίασε 49% μείωσησ πωλήσεων. Το Luigi’s Mansion 3 κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ξεπερνώντας σε "ταχύτητα πωλήσεων" τα The Legend of Zelda:

Link’s Αwakening και Super Mario Maker 2, με 140% αύξηση συγκριτικά με το Luigi’s Mansion 2 του 3DS. Στην τρίτη θέση συναντούμε το FIFA 20, που ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο retail πωλήσεις, και στην τέταρτη το Mario Kart 8: Deluxe που συνεχίζει την πορεία του στο Top 10.

Το The Outer Worlds με απώλειες της τάξεως του 60%, πέφτει στην πέμπτη θέση, και το MediEvil κατέληξε από το Νο.5 στο No.10 με 64% μείωση πωλήσεων. Το Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint ανέβηκε από την όγδοη στην έκτη θέση, παραμένοντας για άλλη μια εβδομάδα στην πρώτη δεκάδα παρά τις αρνητικές κριτικές, το Ring Fit Adventure διατηρήθηκε στην έβδομη θέση, ενώ το WWE 2K20 βρέθηκε εκτός δεκάδας, με μία θεαματική πτώση πωλήσεων της τάξεως του 81%, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που έχει σαν τίτλος.

Οι τίτλοι με τις περισσότερες φυσικές πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία για την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Luigi’s Mansion 3
3. FIFA 20
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. The Outer Worlds
6. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint
7. Ring Fit Adventure
8. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
9. Grand Theft Auto v
10. MediEvil

Keywords
Τυχαία Θέματα