Αποκαλύφθηκε το Amnesia: The Bunker

Η Frictional Games, η δημιουργός πίσω από τα Amnesia: The Dark Descent, του Amnesia: Rebirth και SOMA, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προσφέρει ακόμα ένα sequel στη μακροχρόνια σειρά του Amnesia. Το νέο κεφάλαιο, με την ονομασία Amnesia:

The Bunker, φέρνει μια προσέγγιση ενός ημι-ανοιχτού κόσμου που επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν ένα υψηλότερο επίπεδο ελευθερίας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, με πολύ λίγα scripted events και μια διαρκή απειλή.

Η ανακοίνωση του Amnesia: The Bunker, έγινε μέσω ενός trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σε αντίθεση με ότι ίσχυε στους άλλους τίτλους της σειράς Amnesia, εδώ θα μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας με χρήση όπλων ενάντια στην άγνωστη εχθρική απειλή. Επίσης, σύμφωνα με τους δημιουργούς, θα διαθέτει ένα νέο είδος τρόμου που ενσωματώνει sandbox στοιχεία.

Όσον αφορά στην ιστορία του Amnesia: The Bunker θα βρεθούμε σε ένα καταφύγιο του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου θα πάρουμε το ρόλο ενός Γάλλου στρατιώτη, ο οποίος θα βρεθεί με αμνησία και κυνηγημένος από ένα απόκοσμο πλάσμα. Στην πορεία μας θα πρέπει να περπατήσουμε μέσα στους σκοτεινούς διαδρόμους του καταφυγίου έχοντας ως στόχο να βρούμε τον δρόμο προς την ελευθερία, έχοντας ως μοναδικό εξοπλισμό ένα περίστροφο και ένα φακό.

Εκτός του παραπάνω trailer, είχαμε και την διάθεση κάποιων εικόνων, οι οποίες δείχνουν κάποια από τα gameplay στοιχεία του τίτλου.

Το Amnesia: The Bunker έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2023 για Xbox, PlayStation και PC.

The post Αποκαλύφθηκε το Amnesia: The Bunker appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα