Αποκαλύφθηκαν τα pre-order bonuses του Red Dead Redemption 2

Ανακοινώθηκαν όλες εκδόσεις του τίτλου [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Microsoft ανανέωσε την καταχώρησή της για το Red Dead Redemption 2 στο ψηφιακό κατάστημα του Xbox One, αποκαλύπτοντας τα bonuses που θα λάβουν όσοι προβούν σε προ-παραγγελία του παιχνιδιού. Μετά από λίγη ώρα η σελίδα κατέβηκε, αλλά κάποιοι πρόλαβαν και κράτησαν ένα screenshot από αυτή, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα προβούν σε

προ-παραγγελία του τίτλου της Rockstar θα λάβουν τα εξής in-game αντικείμενα: “The War Horse”, “The Outlaw Survival Kit” και ένα Cash Bonus για το Story Mode του τίτλου. Τέλος, θα λάβουν $500.000 για το Grand Theft Auto Online. Επίσης, αναφέρεται πως όσοι προ-παραγγείλουν το παιχνίδι πριν τις 31 Ιουλίου, θα λάβουν έναν αποκλειστικό χάρτη θησαυρού για το story mode του τίτλου.

Το Red Dead Redemption 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4 και Xbox One στις 26 Οκτωβρίου του 2018.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Πριν από λίγο έγιναν γνώστες από την Rockstar Games όλες οι εκδόσεις που θα γίνει διαθέσιμο το Red Dead Redemption 2. Εκτός της κλασικής, standard έκδοσης θα υπάρξουν οι Special και Ultimate σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Επιπλέον θα υπάρξει και η Collector’s έκδοση αποκλειστικά σε φυσική μορφή.

Όσοι προμηθευτούν την Special Edition θα βρουν έξτρα αποστολές και αρκετά πρόσθετα για το παιχνίδι, μαζί με μια αποκλειστική στολή και δωρεάν όπλα. Από την άλλη, η Ultimate Edition περιλαμβάνει όσα δίνει η Special Edition, μαζί με steelbook και αρκετά επιπλέον υλικό για το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Τέλος, το Collector’s Box του Red Dead Redemption 2 δεν θα περιλαμβάνει το παιχνίδι και θα πωλείται αποκλειστικά μέσα από το Rocκstar Warehouse και σε συγκεκριμένα καταστήματα. Μέσα σε αυτό, θα υπάρχουν αρκετά αντικείμενα βγαλμένα μέσα από το Red Dead Redemption 2, όπως ένα πάζλ διπλής όψεως, ένα μαντίλι, κάρτες, κονκάρδες, τον κατάλογο από ένα μαγαζί του παιχνιδιού και ένα συλλεκτικό νόμισμα.

ps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα