Αναβολή για το Project Vanguards της Remedy

Σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες, η Remedy ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στον αναπτυξιακό και οικονομικό σχεδιασμό της. Πιο συγκεκριμένα, έχει μειώσει τα αποτελέσματα των εσόδων και των προοπτικών λειτουργίας της λόγω της καθυστέρησης του πρώτου της multiplayer τίτλου της, με την κωδική ονομασία “Vanguard”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Tero Virtala δηλώνει:

“Η Remedy εργάζεται επί του παρόντος σε πέντε τίτλους παιχνιδιών παγκόσμιας κλάσης και η ικανότητά μας να αναπτύξουμε αυτά τα παιχνίδια είναι ισχυρότερη από ποτέ. Με τη μετάβασή

μας σε ένα μοντέλο λειτουργίας πολλαπλών projects, μάθαμε ότι είναι καλύτερο να κρατάμε τα project των παιχνιδιών μας στην αρχική φάση ανάπτυξης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι στο παρελθόν. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι το μέγεθος της ομάδας ανάπτυξης -και κατά συνέπεια το λειτουργικό κόστος- παραμένουν χαμηλότερα, και δίνει στις ομάδες τον χρόνο που χρειάζονται για να σχεδιάσουν, να προετοιμάσουν και να δοκιμάσουν βασικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν το project  περάσει στη φάση ανάπτυξης όπου απαιτείται μια μεγαλύτερη ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουμε την ανάπτυξη παιχνιδιών τόσο υψηλής ποιότητας όσο και οικονομικά αποδοτικής”.

“Αποφασίσαμε να διατηρήσουμε περισσότερο το παιχνίδι με την κωδική ονομασία Vanguard στην τρέχουσα proof-of-concept φάση και να αναβάλουμε τη σημαντική επέκταση της ομάδας ανάπτυξης μέχρι το έτος 2023. Αυτό θα μεταφέρει τα έσοδα από το 2022 στο 2023, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένουμε τα έσοδα του 2022 να παραμείνουν στα επίπεδα του προηγούμενου έτους και τα λειτουργικά μας αποτελέσματα να υποχωρήσουν σημαντικά σε σχέση με το έτος 2021″.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, μάθαμε πως το free-to-play cooperative multiplayer με την κωδική ονομασία Vanguard θα συγχρηματοδοτηθεί από την Tencent. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για το ίδιο το παιχνίδι, εκτός από μερικά στοιχεία που συζητήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Remedy, Tero Virtala, σχετικά με το θέμα του treadmill περιεχομένου των co-op παιχνιδιών.

“Στα co-op παιχνίδια, η πρόκληση ήταν συχνά το treadmill περιεχομένου. Προκειμένου να δημιουργήσει μακροχρόνιες εμπειρίες, ο προγραμματιστής δεν μπορεί να βασίζεται αποκλειστικά στο handcrafting και στο να κάνει κάθε επίπεδο και αποστολή μοναδικό, επειδή αυτό δεν είναι συνήθως μια βιώσιμη διαδρομή. Είδαμε ότι υπάρχουν άλυτα ερωτήματα σχετικά με το πώς θα μπορούσε να κατασκευαστεί ένα μακροχρόνιος, service-based, co-op τίτλος. Εάν μπορούμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα, εάν μπορούμε να φέρουμε τον τρόπο που λέμε ιστορίες μέσω του κόσμου και της εξερεύνησης, αυτά θα μπορούσαν να είναι στοιχεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα σε co-op (PvE) από PvP”.

The post Αναβολή για το Project Vanguards της Remedy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα