“Double A” τίτλος θα είναι το Scorn

Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης, ο σουρεαλιστικός horror τίτλος Scorn, που αναπτύσσεται από τo σερβικό studio ανάπτυξης Ebb Software, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series S/X την περίοδο του επόμενου Halloween.

Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά είχαμε ακούσει για τον τίτλο τον

Ιούλιο του 2016, όταν το Scorn προστέθηκε στην -πλέον ανενεργή- πλατφόρμα Steam Greenlight. Μετά από κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, η Ebb Software ξεκίνησε μια καμπάνια στο Kickstarter όπου κατάφερε να συγκεντρώσει 192.487 ευρώ σε υποσχέσεις (pledges). Παρόλα αυτά, οι προγραμματιστές σιώπησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το 2020, όταν εμφανίστηκε ένα νέο trailer για το Scorn κατά τη διάρκεια ενός Inside Xbox επεισοδίου, όπου μάθαμε επίσης για την console exclusivity συμφωνία με τη Microsoft.

Με τη διάθεση του τίτλου να απέχει μόλις μερικούς μήνες μακριά, η Ebb Software αποφάσισε να συζητήσει, μέσω του Steam, ορισμένες πτυχές του Scorn με την κοινότητα. Αρχικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Δημιουργικός Διευθυντής Ljubomir Peklar παρείχε μια ενημέρωση προόδου:

“Φτάνουμε στην τελική φάση δημιουργίας του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι θα το υποβάλουμε στους platform partners για να διασφαλίσουμε ότι όλα πάνε ομαλά σε όλες τις πλατφόρμες πριν από την κυκλοφορία. Η ομάδα εστιάζει επίσης περισσότερο στην εμβάθυνση των λεπτομερειών του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων αρκετών σκηνών και scripted στιγμών. Καθώς συνεχίζουμε να τα ολοκληρώνουμε, θα έχουμε πιο συναρπαστικό περιεχόμενο για να μοιραστούμε μετά τη Gamescom και πριν από την κυκλοφορία”.

Οι προγραμματιστές μίλησαν επίσης για τη διαρκεια του παιχνιδιού.

“Ο κόσμος εκτείνεται σε μια ποικιλία διαφορετικών περιβαλλόντων σε διάφορα επίπεδα. Οι χρόνοι παιχνιδιού, φυσικά, μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να προχωρήσει στους γρίφους, αλλά υπολογίζουμε, ότι θα χρειαστούν 6 έως 8 ώρες για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι”.

Το Scorn δεν πρέπει να θεωρείται triple-A τιτλος, σε καμία περίπτωση.

“Καθόλου; είναι μια indie παραγωγή και ένα project με πάθος! Αν και ξεκινήσαμε με μόλις 4 άτομα και έναν πολύ μικρό προϋπολογισμό, από τότε έχουμε εξελιχθεί σε αυτό που θα μπορούσατε να θεωρήσετε ένα double-Α project”.

Το Scorn κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου σε Xbox Series X|S και PC, ενώ θα είναι διαθέσιμο άμεσα και μέσω του Game Pass.

The post “Double A” τίτλος θα είναι το Scorn appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα