Ανακοινώθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας του Ara: History Untold

Στα πλαίσια του Xbox Developer Direct 24 αποκαλύφθηκε ότι το Ara: History Untold θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στη χρονιά, καθώς ο turn-based τίτλος στρατηγικής απέκτησε παράθυρο κυκλοφορίας για το PC Game Pass,  το φθινοπώρο του 2024.

“Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάναμε όταν ξεκινήσαμε το Ara ήταν να εντοπίσουμε βασικές πτυχές του χώρου του είδους great strategy που πάντα μας ενοχλούσαν, όπως τομείς στους οποίους θα μπορούσαμε

να βελτιώσουμε”, ανάφερε η διευθύντρια σχεδιασμού της Oxide Games, Michelle Menard σε μια συνέντευξη στο Xbox Wire. “Ένα από αυτά είναι η βέλτιστη στρατηγική (optimal strategy). Κάτι που μαστίζει τον χώρο του είδους είναι ότι μόλις καταλάβετε πώς να κερδίσετε ή πώς λειτουργεί το παιχνίδι, το έχετε κατακτήσει. Σταματάς να παίζεις γιατί έλυσες το πρόβλημα, ήταν ένα δυαδικό πρόβλημα, επειδή ένας από τους βασικούς οδηγούς για κάτι σαν ένα τεχνολογικό δέντρο είναι ένα στατικό, επιλύσιμο πρόβλημα”.

Η Menard συνεχίζει εξηγώντας ότι ο στόχος της ομάδας με το Ara: History Untold είναι να “ταρακουνήσει τα πράγματα”. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και πιο γνωστές πτυχές, όπως να αντιμετωπίσουμε αντιπάλους, να επεκτείνουμε τα εδάφη μας και να εμβαθύνουμε στην τέχνη και στον πολιτισμό.

The post Ανακοινώθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας του Ara: History Untold first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώθηκε το παράθυρο κυκλοφορίας του Ara: History Untold appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα