Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του 2ου Digital Showcase της THQ

Η THQ Nordic, με μια κίνηση-έκπληξη, ανακοίνωσε την ημερομηνία και την ώρα στην οποία θα πραγματοποιήσει το 2ο Digital Showcase, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το THQ Digital Showcase θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου 2022, στις 10:00 μ.μ., και θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε μέσω των καναλιών της THQ Nordic σε YouTube,

Twitch και Steam. Σύμφωνα με την εταιρεία, η παρουσίαση θα περιλαμβάνει τόσο νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών όσο και ενημερώσεις για τίτλους που ήδη έχουν ανακοινωθεί.

“Ποια παιχνίδια ακριβώς ή ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, εξακολουθούν να είναι άκρως απόρρητα, αλλά θα λάβετε υποδείξεις όταν πλησιάζουμε σε αυτήν την ημερομηνία”, αναφέρει η ανακοίνωση από την THQ Nordic. “Αλλά μπορείτε να ανυπομονείτε για τα πάντα, από έντονο, σκοτεινό και βαρύ, μέχρι ελαφρύ, πολύχρωμο και απλά διασκεδαστικό!”

Να θυμίσουμε ότι το περσινό Digital Showcase της THQ Nordic είχε πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, γιορτάζοντας τη δέκατη επέτειο του publisher, και είχαμε την ανακοίνωση των Destroy All Humans! 2 – Reprobed, Outcast 2: A New Beginning και SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Όσον αφορά το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την παρουσίαση του Αυγούστου, ελπίζουμε σε μια ανακοίνωση του Darksiders 4 (με πρωταγωνιστή τον Strife αλλά και σε μερικές ακόμη εκπλήξεις από τη μεγάλη βιβλιοθήκη κλασικών IP του publisher.

The post Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του 2ου Digital Showcase της THQ appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα