Ανακοινώθηκε το Fallen Legion: Rise to Glory

"2 σε 1" για το Nintendo Switch.

Η NIS America ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της YummyYummyTummy, το Fallen Legion: Rise to Glory, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2018 για το Nintendo Switch, τόσο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, όσο και

για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Το παιχνίδι, το οποίο και είχε κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PlayStation Vita, είχε αρχικά κυκλοφορήσει σε δυο διαφορετικές εκδόσεις: το Sins of an Empire και το Fallen Legion, το κάθε ένα με την δική του, ξεχωριστή ιστορία και τους δικούς του πρωταγωνιστές. Ωστόσο, η έκδοση για το Nintendo Switch θα περιλαμβάνει και τις δυο ιστορίες μαζί, με τους πάικτες να αναλαμβάνουν είτε το ρόλο της Πριγκίπισσας Cecille, είτε του Λεγάτου Laendur και να βιώνουν τις δυο πτυχές του πολέμου και τις συγκρούσεις των δυο πρωταγωνιστών.

Παράλληλα, η έκδοση για το Switch θα κυκλοφορήσει σε μια special limited edition, η οποία και θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, τα επίσημα Art Book και Soundtrack του παιχνιδιού, ένα Μετάλλιο Τιμής (Medallion of Honor), συσκευασμένα σε μια συλλεκτική συσκευασία. Τέλος, μια έκδοση του παιχνιδιού με το όνομα Fallen Legion+, πρόκειται να γίνει διαθέσιμη και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam στις 5 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

ps4ps vitaswitchpc
Keywords
Τυχαία Θέματα