Ανακοινώθηκε το Biomutant

Ένα post-apocalyptic, open-world, action RPG.

Η THQ Nordic και η νέα ομάδα ανάπτυξης Experiment 101, στα πλαίσια της Gamescom 2017, ανακοίνωσαν το Biomutant. Πρόκειται για ένα post-apocalyptic, open-world, action RPG, στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα της πλήρους τροποποίησης του χαρακτήρα (όπως γίνεται και στα MMO) αλλά και του μεταλλαγμένου συστήματός του,

ενώ δεν θα απουσιάζει και η δημιουργία αντικείμενων (crafting).

Επιπλέον, ο τίτλος θα παρέχει replayabillity, μιας και θα υπάρχουν τρεις κόσμοι που θα αναδημιουργούνται συστηματικά, ενώ θα υπάρχει ένας υπόκοσμος και ένα μικρό ηλιακό σύστημα, στα οποία ο παίκτης θα μπορεί να ταξιδεύει κανονικά με τα πόδια αλλά και με διάφορα οχήματα, όπως mech, αερόστατο, jetski και UFO. Εκτός αυτού, ο τίτλος θα έχει και συλλεκτική έκδοση με την τιμή της να ανέρχεται στα $119, η οποία θα εμπεριέχει το παιχνίδι, το επίσημο soundtrack, μια φιγούρα, ένα artwork σε ύφασμα μεγέθους Α1 και ένα κουτί, το οποίο θα εμπεριέχει όλα τα περιεχόμενα της συλλεκτικής έκδοσης.

Τέλος, το Biomutant προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού.

ps4pcxbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα