Το πρώτο teaser trailer του Shenmue III

Γνωριμία με τον κόσμο και τους χαρακτήρες του τίτλου.

Όπως είχε υποσχεθεί πριν λίγες εβδομάδες, η Ys Net δημοσίευσε το πρώτο trailer από το τρίτο μέλος της σειράς Shenmue, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Gamescom και λίγες μέρες έπειτα από την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Deep Silver για τη διανομή του τίτλου. Στο συγκεκριμένο teaser trailer διάρκειας -περίπου- δύο λεπτών παρουσιάζονται βασικοί χαρακτήρες του τίτλου και κάποια από τα περιβάλλοντα

τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους για εξερεύνηση οι παίκτες.

Αν και τα πλάνα του trailer είναι από μία work-in-progress έκδοσή του τίτλου, τα περιβάλλονται φαίνονται άκρως εντυπωσιακά και θυμίζουν έντονα το design των κλασικών τίτλων της Sega. Από την άλλη πλευρά, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων αν και είναι πιστός στο ύφος της σειράς, ίσως ξενίσει όσους περίμεναν ένα πιο προηγμένο τεχνολογικά αποτέλεσμα. Βέβαια, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πρόκειται για έναν τίτλο που η ανάπτυξή του είναι ακόμη σε βασικά στάδια της εξέλιξής της, έτσι ενδέχεται τα μοντέλα των χαρακτήρων να αντικατασταθούν με άλλα καλύτερης ποιότητας και το animation να βελτιωθεί σημαντικά. Επίσης πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν πρόκειται για έναν AAA τίτλο, αλλά για ένα project το οποίο ξεκίνησε μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter, συγκεντρώνοντας πάνω από 6.3 εκατομμύρια δολάρια.

Το Shenmue III είχε αποκαλυφθεί από τον Yu Suzuki στην αξέχαστη -με Final Fantasy VII Remake και The Last Guardian- παρουσίαση της Sony το 2015 στην έκθεση Ε3 και αναμένεται να γίνει διαθέσιμο το δεύτερο εξάμηνο του 2018 για PlayStation 4 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4
Keywords
Τυχαία Θέματα