Ανακοινώθηκε το Assassin’s Creed Rebellion

Ένα free-to-play strategy RPG για φορητές συσκευές.

Η Ubisoft αποφάσισε να μας επιστρέψει και πάλι στον 15ο αιώνα με το Assassin’s Creed Rebellion, ένα free-to-play strategy RPG για φορητές συσκευές (iOS & Android), όπως ανακοινώθηκε μέσα από το επίσημο blog της εταιρείας. O νέος τίτλος έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Behaviour Interactive

studio.

Το Rebellion θα δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να δημιουργήσει τη δική του Αδελφότητα Ασσασσίνων, να διαχειριστεί το φρούριο της Αδελφότητας του και, φυσικά, να πραγματοποιήσει αποστολές ενάντια στους Templars. Το Assassin’s Creed Rebellion θα έχει στο ρόστερ των χαρακτήρων του πάνω από 40 διαφορετικούς Ασσασσίνους, με πολλά γνωστά πρόσωπα, όπως ο Ezio Auditore, ο Aguilar και η Shao Jun, να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Το Assassin’s Creed Rebellion αυτή την περίοδο βρίσκεται στα τελικά στάδια της ανάπτυξής του, με την κυκλοφορία του να έρχεται "σύντομα". Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε συσκευές με λειτουργικό iOS (έκδοση 8 και πάνω) ή Android (4.1 και πάνω), ενώ θα είναι optimized για Android συσκευές με τουλάχιστον 2 GB RAM.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε για το Assassin’s Creed Rebellion.

mobile
Keywords
Τυχαία Θέματα