To Days of Summer του Call of Duty είναι εδώ

Γιορτάζοντας τον ήλιο με κατεβασμένα πατζούρια.

Η αυτόνομη έκδοση του Call of Duty: Modern Warfare Remastered είναι εδώ, και μαζί με αυτήν υποδεχόμαστε το Days of Summer event. Όπως είχε ανακοινώσει προ ημερών η Activision, ξεκινάει από σήμερα το ο εορτασμός του καλοκαιριού και του Call of Duty,

ο οποίος θα περιέχει μεγάλο αριθμό από in-game περιεχόμενο όπως νέα skins, experience events, νέο χάρτη καθώς και πολλά άλλα.

Μία απο τις μεγαλύτερες προσθήκες που θα έχουμε στο Days of Summer, θα είναι ο νέος reskinned χάρτης του Bog, ο οποίος -όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω- θα έχει νέα κτίρια και τείχη που θα "κόβουν" αρκετές από τις συνηθισμένες οπτικές γωνίες, δίνοντας τη δυνατότητα να δημιουργηθούν, όσο μπορούν, νέες στρατηγικές και τρόποι παιχνιδιού του map. Επίσης, οι αγώνες του χάρτη πλέον θα γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας εν αντιθέσει με ό,τι γινόταν ως τώρα.

Επιπλέον, θα υπάρξουν καινούριες και διαφορετικές προκλήσεις που θα ωθούν τον παίκτη να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα όπλα ενώ παίζει στο χάρτη Beach Bog, έτσι ώστε να ξεκλειδώσει νέα αποκλειστικά καμουφλάζ για το Infinite Warfare. Εκτός αυτού, οι δημιουργοί θα συμπεριλάβουν στο Modern Warfare Remastered το Prop Hunt, με μία μικρή διαφορά όμως, κι αυτή είναι ότι οι παίκτες θα πρέπει να παίρνουν τη μορφή αντικειμένων που έχουν άμεση σχέση με την παραλία, όπως κάστρα από άμμο, φουσκωτά δελφίνια, σωσίβια και άλλα.

Μπορείτε παρακάτω στον player να δείτε το trailer του event.

Keywords
Τυχαία Θέματα