Ανακοινώθηκε remake του Secret of Mana

Ταξίδι στο παρελθόν...

Η Square Enix, στα πλαίσια της Gamescom 2017, ανακοίνωσε πως στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως (μόνο ψηφιακά για Ευρώπη και Αμερική) το 3D remake του Secret of Mana για PlayStation 4, PC και PS Vita. Ο τίτλος θα διαθέτει

3D γραφικά υψηλής ευκρίνειας, voice overs, talk events αλλά ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τη γοητεία του αρχικού τίτλου, ενσωματώνοντας βελτιώσεις στο gameplay αλλά και στο καινούργιο OST του τίτλου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο αρχικός τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 1994 στο Super Nintendo Entertainment System. Η ιστορία του ακολουθεί τους χαρακτήρες Randi, Primm και Popoi, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την αυτοκρατορία, ώστε να αποκτήσουν τη δύναμη του Mana και να επαναφέρουν τον κόσμο στην αρχική του κατάσταση. Οι προ-παραγγελίες από το PlayStation Store περιλαμβάνουν ως εξτρά περιεχόμενο τρεις στολές για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού αλλά και τους τρεις χαρακτήρες ως avatars. Οι προ-παραγγελίες από το Steam θα περιλαμβάνουν πάλι τις τρεις στολές για τους χαρακτήρες και ένα wallpaper για κατέβασμα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το 3D remake του Secret of Mana θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 15 Φεβρουαρίου του 2018 για PlayStation 4, PC και PS Vita με αντίτιμο τα €39,99. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού.

ps4pcps vita Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα