Ανακοινώθηκε το Dakar Desert Rally

Η Sabre Interactive ανακοίνωσε το Dakar Desert Rally, έναν νέο racing τίτλο που θέλει να μας μεταφέρει σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες rally στον κόσμο.

Το Dakar Desert Rally, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, θα επιχειρήσει να προσφέρει μια αληθινή, off-road rally δράση, βασισμένο στα Dakar Raids των 2020-2021,

και θα περιλαμβάνει πραγματικά οχήματα, ρεαλιστικά physics, δυναμικές εποχές και καιρικά φαινόμενα, καθώς και community creator επιλογές.

Στο γκαράζ των διαθέσιμων οχημάτων θα περιλαμβάνονται μοτοσικλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, τετράτροχα και SSV, από μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές του κόσμου, καθώς και πάνω από τριάντα διαδρομές  που προέρχονται από τους αγώνες του Dakar του 2020 και 2021. Στον τίτλο θα βρούμε επίσης έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο για να διαγωνιστούμε, έχοντας να αντιμετωπίσουμε αμμοθύελλες, το έντονο ηλιακό φως της ερήμου, ακόμη και βροχές και χιόνια. Θα μπορούμε ακόμη και να ρυμουλκήσουμε και να σώσουμε άλλους οδηγούς για επιπλέον πόντους επισκευής, ανάμεσα στα single player και online multiplayer modes του τίτλου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer για το Dakar Desert Rally, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC μέσα στο 2022.

The post Ανακοινώθηκε το Dakar Desert Rally appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα