Ανακοινώσεις για τη σειρά Bravely Default εντός της χρονιάς

Έχοντας ήδη περάσει τρία χρόνια από την κυκλοφορία του Bravely Default II για το Nintendo Switch, ο παραγωγός της σειράς, Tomoya Asano, υπόσχεται νέα για τη σειρά μέσα στη χρονιά.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Χ, ο Asano δημοσίευσε ένα εορταστικό artwork για τα τρία χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου της σειράς για το Switch.

Το artwork, ωστόσο, συνοδεύεται και από μια διαβεβαίωση πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη σειρά εντός της χρονιάς που διανύουμε, προτρέποντας έτσι τους οπαδούς της σειράς να μείνουν συντονισμένοι.

Θυμίζουμε πως το Bravely Default II έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch όσον αφορά στις κονσόλες, ενώ περίπου έξι μήνες αργότερα κυκλοφόρησε και για υπολογιστές μέσω Steam. Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, με τα Bravely Default και Bravely Second: End Layer να έχουν διατεθεί στο παρελθόν αποκλειστικά για το Nintendo 3DS. Ανυπομονούμε να μάθουμε αν η Team Asano σκοπεύει να κυκλοφορήσει έναν νέο τίτλο της σειράς, ή αν θα δούμε επανακυκλοφορίες των παλαιότερων τίτλων σε άλλες πλατφόρμες.

The post Ανακοινώσεις για τη σειρά Bravely Default εντός της χρονιάς first appeared on GameOver.

The post Ανακοινώσεις για τη σειρά Bravely Default εντός της χρονιάς appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα