Ακόμα μια ελληνική προσπάθεια από την indie σκηνή

Rum Ram: ένας local multiplayer, party τίτλος.

Η Lucid Ferret, μια νεοσύστατη ομάδα ανάπτυξης που δημιουργήθηκε από δυο φίλους, τον Παύλο και τον Άλεξ, έκανε γνωστό ότι έγινε διαθέσιμο ένα demo για το Rum Ram, έναν local multiplayer, party τίτλο δύο έως τεσσάρων ατόμων.

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι η παρακάτω, όπως την περιγράφει

η ομάδα ανάπτυξής του.

Στην αρχαιότητα, τα χρήματα δεν είχαν τόση αξία όσο στην σημερινή μας ζωή. Η καλοπέραση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν το παν, και αυτό ασφαλώς… γινόταν με ρούμι. Δυστυχώς όμως, όλα τα καλά έχουν ένα τέλος. Το ρούμι τελείωσε και βασιλιάδες από την Ελλάδα, Viking, Mayan και Αίγυπτο παίρνουν το καλύτερο τους πλοίο και είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τους εχθρούς τους ώστε να του κλέψουν λίγο ρούμι… αφού όπως λένε και οι βασιλιάδες τις ιστορίας μας, ακόμη και το ακριβότερο ποτήρι, είναι άχρηστο όταν είναι άδειο.

Ο στόχος του παίκτη είναι να βυθίσει τους αντιπάλους του είτε συγκρούοντας το δικό του καράβι πάνω τους, είτε πετυχαίνοντάς τον με τα κανονιά του. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε pre-alpha στάδιο, και όπως «ομολογεί» και η ομάδα ανάπτυξής του, χρειάζονται ακόμα πολλές βελτιώσεις, τις οποίες προσπαθούν να πραγματοποιήσουν.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το demo του Rum Ram, μπορούν να το κατεβάσουν από εδώ. Περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι και την Lucid Ferret, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα