Αύξηση διαθεσιμότητας του PlayStation 5 στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων

Όπως γνωστοποίησε μέσω των social media του το PlayStation Greece, πλέον οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να βρίσκουν πολύ πιο εύκολα, το PlayStation 5 στα ράφια των καταστημάτων αλλά και στα online καταστήματά τους.

Η αυξημένη διαθεσιμότητα της κονσόλας της Sony στα ελληνικά καταστήματα αφορά και τις δύο εκδόσεις της (physical

και digital) και συνοδεύεται από τη διαθεσιμότητα του PlayStation 5 και σε εκδόσεις που περιλαμβάνουν μόνο την κονσόλα (και ένα χειριστήριο) και όχι σε εκδόσεις bundles.

Αυτή η αύξηση της διαθεσιμότητας του PlayStation 5 στην εγχώρια αγορά φαίνεται να έρχεται την κατάλληλη, με την κυκλοφορία του PlayStation VR2 να έχει οριστεί για τις 22 Φεβρουαρίου 2022.

“Προς όλους τους fans μας: Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς αντιμετωπίζαμε την πρωτοφανή ζήτηση για το PS5 εν μέσω παγκόσμιων προκλήσεων. Αν θέλετε να αγοράσετε μια PS5 κονσόλα, θα πρέπει πλέον να σας είναι πολύ πιο εύκολο να τη βρείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως“.

Tώρα πια είναι πιο εύκολο να βρεις ένα PS5! Σε ευχαριστούμε για την υπομονή σου

Το νέο "Live From PS5" spot μας γιορτάζει αυτό το γεγονός: https://t.co/Mh5MyTxfBj pic.twitter.com/1UoyhJXI46

PlayStation Greece (@PlayStationGR) February 17, 2023

Η τιμή της κονσόλας της Sony διαμορφώνεται -μετά την αύξηση που είχε ανακοινώσει η εταιρία τον Αύγουστο του 2022- στα 549,99 € για το PS5 και στα 449,99 € για το PS5 Digital.

The post Αύξηση διαθεσιμότητας του PlayStation 5 στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα