UK charts: Συνεχίζει εντυπωσιακά το Red Dead Redemption 2

Error 404: Νέες κυκλοφορίες not found...

Όπως ήταν αναμενόμενο το Red Dead Redemption 2 συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Έτσι, μετά το δεύτερο μεγαλύτερο launch του 2018 και την καλύτερη σε πωλήσεις δεύτερη εβδομάδα τίτλου για φέτος, για ακόμη μία φορά ο τίτλος της Rockstar παρέμεινε στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα το νέο πόνημα της Rockstar κατάφερε να είναι υπεύθυνο για το 30% των retail τίτλων που πουλήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά

τα άλλα, η πρώτη πεντάδα του πίνακα παραμένει ίδια, με τα CoD: Black Ops 4, FIFA 19, Forza Horizon 4 και Spider-Man να έχουν κατοχυρώσει τις θέσεις τους εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μοναδική νέα εμφάνιση στην δεκάδα είναι το LEGO DC Super-Villains, που ανέβηκε στην 10η θέση από την 12η της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ το Carnival Games είναι η μοναδική νέα κυκλοφορία αυτής της εβδομάδας που βρίσκεται στις 40 πρώτες θέσεις. Δυστυχώς, ταυτόχρονα, το Call of Cthulhu που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έπεσε εκτός των πρώτων 40 θέσεων, ακολουθώντας τα Resident Evil VII: Biohazard, F1 2018, Prey και Astro Bot Rescue Mission.

Ακολουθεί η δεκάδα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις.

Red Dead Redemption 2Call of Duty: Black Ops 4FIFA 19Forza Horizon 4Spider-ManMario Kart 8 DeluxeCrash Bandicoot N.Sane TrilogyAssassin's Creed OdysseyLEGO Harry Potter CollectionLEGO DC Super-Villainspcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα