To Αssassin's Creed γίνεται σειρά anime

Στα ηνία του εγχειρήματος ο παραγωγός του Castlevania series

Δύο ημέρες πριν το ξεκίνημα της anime σειράς Castlevania στο Netflix, ο παραγωγός της, Adi Shankar, ανακοίνωσε το νέο του εγχείρημα, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία μιας αντίστοιχης σειράς Assassin's Creed.

Ο ίδιος ο Shankar ανάρτησε μια δημοσίευση στο λογαριασμό του στο Facebook,

όπου δήλωσε τα εξής: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι επίλεξα το νέο μου πρότζεκτ! Έπαιξα την πρώτη έκδοση του Assassins's Creed τη χρονιά που μετακόμισα στο Los Angeles για να κυνηγήσω το όνειρα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα απολύτως κανέναν στη βιομηχανία και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα η Ubisoft θα μου ανέθετε να πάρω τον κόσμο του Assassin's Creed και να δημιουργήσω μια αυθεντική ιστορία σε αυτόν, ως σειρά anime. Αν ο οποιοσδήποτε σας πει να μην ακολουθήσετε το πάθος στην ζωή, κάνει λάθος."

Ο χρόνος θα δείξει αν η σειρά θα είναι επιτυχία και πιστή στο αρχικό concept του παιχνιδιού ή θα έχει την τύχη της live-action ταινίας του franchise, η οποία σημείωσε αποτυχία καθώς εισέπραξε μόλις 54 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την ανάρτηση του Shankar.

media
Keywords
Τυχαία Θέματα