To Dragon Age Dreadwolf θα είναι “προσβάσιμο” προς όλους

Η ιστορία του Dragon Age: Dreadwolf θα είναι προσβάσιμη σε νέους παίκτες, καθώς και μακροχρόνιους fans, σύμφωνα με τη Bioware.

Μιλώντας για το επερχόμενο, τέταρτο παιχνίδι της σειράς Dragon Age σε μια νέα ανάρτηση στο blog της BioWare,

η senior writer Sylvia Feketekuty και ο narrative editor Ryan Cormier, συζήτησαν την ισορροπία που έπρεπε να βρουν όταν έγραφαν για το Dragon Age: Dreadwolf.

“Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που βγήκε ο τελευταίος τίτλος Dragon Age. Έχω δει πολλούς ενήλικες να αναπολούν με αγάπη πώς το έπαιζαν ως έφηβοι!”, αναφέρει η Feketekuty.

“Το Dragon Age: Dreadwolf ήταν μια ισορροπία για την παροχή απαντήσεων σε μακροχρόνιες ερωτήσεις για τους βετεράνους fans, ενώ φτιάχναμε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν επίσης να μπουν νέοι παίκτες ή κάποιος που έπαιξε το Dragon Age: Inquisition πριν από χρόνια”.

“Σε αντίθεση με τους τεράστιους γαλαξίες που εξερευνούμε στα άλλα franchise μας, το Dragon Age: Dreadwolf μας επιστρέφει στη Thedas, όπου μπορούμε να επισκεφτούμε ξανά φίλους και μέρη που είναι γνωστά”, εξηγεί ο Cormier. “Μερικοί fans δεν έχουν περάσει χρόνο με το Dragon Age από την κυκλοφορία του Inquisition το 2014, ενώ άλλοι έχουν διαβάσει κάθε comic και ιστορία που δημοσιεύτηκε έκτοτε. Άλλοι δεν έπαιξαν ποτέ κάποιον Dragon Age τίτλο και δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο φαλακρός χαρακτήρας (είναι ο Σόλας)”.

“Είναι ένα ποικίλο κοινό και η ανάπτυξη του Dreadwolf περιλαμβάνει συζητήσεις για το πώς η ομάδα μπορεί ταυτόχρονα να ανταμείψει τους fans που επιστρέφουν και να καλωσορίσει τους νέους”.

Το Dragon Age: Dreadwolf αποκαλύφθηκε επίσημα στις αρχές του καλοκαιριού, με την BioWare να αναφέρει ότι μέσα στο 2022 θα έχουμε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τίτλο.

Το Dragon Age: Dreadwolf αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC μέσα στο 2023.

The post To Dragon Age Dreadwolf θα είναι “προσβάσιμο” προς όλους appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα