Tennis World Tour 2: Complete Edition – Mini Review

Το Tennis World Tour 2 Complete Edition είναι ουσιαστικά η αναβαθμισμένη έκδοση του Tennis World Tour 2 για τις κονσόλες καινούργιας γενιάς και φέρνει βελτιώσεις στον οπτικό τομέα, καθώς και έξτρα περιεχόμενο. Δυστυχώς όμως δεν περιέχει και τις αλλαγές που θα θέλαμε στο gameplay και τη δυσκολία ώστε να γίνει πιο προσιτό στο ευρύ κοινό, όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια του review.

Ξεκινώντας από τον οπτικό τομέα, οι διαφορές από την απλή έκδοση θα λέγαμε ότι δεν είναι σημαντικές, αφού από άποψη παρουσίασης οι βελτιώσεις είναι ελάχιστες,

ενώ αρκετά από τα προβλήματα του τίτλου παραμένουν. Τα γραφικά δεν θα λέγαμε ότι βελτιώθηκαν, και διατηρούν το μέτριο προς καλό επίπεδο τους, με τα διάφορα μοντέλα των παικτών να διαφέρουν σε ποιότητα.

Επιπλέον, λόγω του φωτισμού και των χρωμάτων στο τερέν, υπάρχουν στιγμές που η οπτική παρακολούθηση της μπάλας συνεχίζει να είναι δύσκολη, με αποτέλεσμα να χαλάει η ροή του αγώνα. Σε τεχνικό επίπεδο, ο τίτλος εκμεταλλεύεται τον SSD του PlayStation 5, με τα loadings να είναι βελτιωμένα και πολύ γρήγορα.

Στον τομέα του gameplay δεν έχουν γίνει προσθήκες, αφού ο τίτλος διατηρεί το υψηλό επίπεδο δυσκολίας του, καθώς και την ανύπαρκτη καμπύλη εκμάθησης. Ακόμα και στα χαμηλότερα επίπεδα δυσκολίας, η ΑΙ παραμένει αμείλικτη, και δύσκολα κερδίζαμε αγώνες. Από μία μεριά αυτό μπορεί να ικανοποιήσει τους φανατικούς του αθλήματος, που έχουν τη διάθεση και την υπομονή να μάθουν και να εντρυφήσουν στο σύστημα χειρισμού, από την άλλη, η όλη δυσκολία αποτρέπει τους πιο casual παίκτες να ασχοληθούν με τον τίτλο.

Η χρήση καρτών που προσδίδουν κάποια boosts στον παίκτη συνεχίζει να μας αφήνει την αίσθηση ότι δεν ταιριάζει σε ένα τίτλο που θέλει να δίνει τόσο βάρος στην εξομοίωση. H χρήση τους, μάλιστα, από την AI γίνεται με τέτοιον τρόπο και ταχύτητα, που σπανίως διακρίνουμε τι ακριβώς γίνεται, βάζοντας άλλο ένα λιθαράκι στη γενικότερη δυσκολία. Ευτυχώς, στο career mode υπάρχει η επιλογή για απενεργοποίησή τους.

Όσον αφορά στη διάρκεια, το Tennis World Tour 2 Complete Edition είναι σε θέση να προσφέρει πάρα πολλές ώρες gaming, αφού η προσθήκη νέων γηπέδων, αξεσουάρ και παικτών μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενο του τίτλου, το οποίο ήδη ήταν άφθονο. Τα αρκετά modes θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των φανατικών του αθλήματος για καιρό, και ειδικά το career mode που επιτρέπει την δημιουργία και εξέλιξη ενός δικού μας παίκτη. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο τίτλος περιέχει το Annual pass, με όλα τα dlc και add-ons που έχουν κυκλοφορήσει.

Tennis World Tour 2 – Review

Κλείνοντας, θα λέγαμε ότι το Tennis World Tour 2 Complete Edition φέρνει κάποιες καλοδεχούμενες προσθήκες αλλά όχι τις σημαντικές αλλαγές που θα θέλαμε να δούμε όσον αφορά την δυσκολία, ώστε να γίνει πιο προσιτό στο ευρύ κοινό. Παρόλα αυτά, οι φανατικοί του sport που έχουν την υπομονή και την αντοχή να εξοικειωθούν με το gameplay, θα έχουν στα χέρια τους έναν τίτλο που θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον για πολλές ώρες με τόσο άφθονο περιεχόμενο που προσφέρει.

Το Tennis World Tour 2 Complete Edition κυκλοφορεί από τις 31/3/21 για PS5 και Xbox Series. To review βασίστηκε σε review code για την έκδοση PS5, που λάβαμε από την AVE.

The post Tennis World Tour 2: Complete Edition – Mini Review appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα