Teaser για το καινούργιο εγχείρημα της Level-5

Ένα παιχνίδι MMO μεγέθους, στο μοντέρνο κόσμο.

Με αφορμή τον επερχόμενο εορτασμό της 20ης επετείου του στούντιο της Level-5, ο CEO της εταιρείας, Akihiro Hino, μέσω συνέντευξης που είχε με τον producer της Bandai Namco, Katsuhiro Harada, αποκάλυψε το καινούργιο project της Level- 5, το οποίο είναι ένα παιχνίδι MMO μεγέθους, τοποθετημένο

στον μοντέρνο κόσμο. Παράλληλα, μέσα από τη συνέντευξη των δύο δημιουργών προέκυψαν και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο project.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, ο Hino-san είπε: "Ένα project το οποίο επιθυμούσαμε να αναπτύξουμε, ήταν ένα στο οποίο θα χρησιμοποιούσε ως βάση τα χαρακτηριστικά των MMO τίτλων, διότι ακόμη θυμόμαστε τη δυσάρεστη εξέλιξη του True Fantasy Live Online -ένας MMO τίτλος, ο οποίος προοριζόταν να κυκλοφορήσει στο Xbox, μέχρι τη στιγμή που ακυρώθηκε. Οπότε, είναι κάτι το οποίο επιθυμούμε να αναπτύξουμε, εφόσον πλέον έχουμε ένα στούντιο που έχει την απαραίτητη γνώση και τις ικανότητες ώστε να φτιάξει ένα τέτοιου μεγέθους παιχνίδι.

Ωστόσο, καλό είναι να σημειωθεί πως δεν γνωρίζουμε αν ο τίτλος που αναπτύσσουμε θα εξελιχθεί εντελώς σε MMO. Αντ' αυτού ως κεντρική ιδέα χρησιμοποιούμε το μέγεθος ενός τέτοιου τίτλου, ο οποίος θα είναι τοποθετημένος στον μοντέρνο κόσμο. Οπότε, όπως είχαμε κάνει στην περίπτωση του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, το οποίο είχαμε αποκαλύψει-ανακοινώσει με αφορμή την 10η επέτειο του στούντιο, πλέον μπορούμε να γνωστοποιήσουμε πως το επόμενο μας project για την 20η επέτειο, θα είναι αυτό το νέο εγχείρημα.

Επίσης, σε αυτό το σημείο, καλό είναι να υπενθυμίσουμε πως το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του. Οπότε επειδή είχαμε αναφέρει στο παρελθόν πως θα έχουμε την κυκλοφορία ενός τίτλου για την 20η μας επέτειο, καλό είναι να ειπωθεί πως το νέο αυτό project θα καθυστερήσει, όπως έγινε και με την αντίστοιχη περίπτωση του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch".

Keywords
Τυχαία Θέματα