Πλούσιοι οι πρώτοι μήνες του 2023 για την EA

Η EA αποκάλυψε ότι έχει τέσσερις τίτλους που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στους πρώτους μήνες του 2023, οι οποίοι “δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί”, μέσα από την πιο πρόσφατη αναφορά κερδών της.

Οι τέσσερις μη ανακοινωμένοι τίτλοι πρόκειται να κυκλοφορήσουν επί του παρόντος μέσα στο 4ο τρίμηνο του οικονομικού έτους, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ανά πάσα στιγμή μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2023 και 31ης Μαρτίου 2023. Μεταξύ αυτών είναι ένας μη

ανακοινωμένος αθλητικός τίτλος, ένας “partner” τίτλος, ένα βασικό IP και ένα remake.

Το remake αρχικά φαίνεται να ταιριάζει με το επερχόμενο remake του Dead Space, το οποίο επί του παρόντος έχει ημερομηνία κυκλοφορίας για “αρχές του 2023”. Αλλά τόσο το Dead Space όσο και το παράθυρο κυκλοφορίας του είναι γνωστό, κάτι που φαινομενικά θα μπορούσε να το αποκλείσει από την παραπάνω συνθήκη. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό το επερχόμενο remake αποτελεί ένα μυστήριο, ίσως θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος από την Dragon Age σειρά ή κάτι fan-favourite, όπως το Burnout 3: Takedown. Ίσως ακόμη και κάτι λίγο πιο εξειδικευμένο, όπως ένα νέο Command & Conquer.

Εκτός από το remake, έχουμε το βασικό IP και το partner title. Ένα από αυτά θα μπορούσε ίσως να είναι το sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, το οποίο η EA δεν έχει κάνει ακόμη επίσημο. Φυσικά, το Dragon Age 4 είναι επίσης άλλη μια πιθανότητα, αν και φαίνεται απίθανο να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2023.

Όποια κι αν είναι αυτοί οι τίτλοι και με την κυκλοφορία τους να είναι λιγότερο από ένα χρόνο μακριά, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για αυτούς.

The post Πλούσιοι οι πρώτοι μήνες του 2023 για την EA appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα