PlayStation VR2 | Video Review

Έχοντας ήδη μια μεγάλη εμπειρία 6 και πλέον χρόνων με το πρώτο PlayStation VR, η Sony είναι πια έτοιμη να κάνει το επόμενη βήμα της στο VR gaming με το PlayStation VR2. Εφοδιασμένο με έναν “πακτωλό” από νέες τεχνολογίες και έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών, το PlayStation VR2 έρχεται ως μια σημαντική αναβάθμιση στο πρώτο μοντέλο,

με σημαντικές καινοτομίες και βελτιώσεις, όπως την απλούστατη και πανεύκολη σύνδεση με το PlayStation 5, τις υψηλής ανάλυσης και αριθμού ανανέωσης οθόνες, το eye tracking, τις ενσωματωμένες κάμερες και τα κορυφαίας τεχνολογίας χειριστήρια, για να πετύχει αυτό που ξεκίνησε με το πρώτο PSVR και δεν κατάφεραν άλλα συστήματα VR: την προσέγγιση ενός ευρέως κοινού.

Εκτίμησή μας, έπειτα από μια εβδομάδα δοκιμών, είναι ότι το PS VR2 μπορεί να καταφέρει αυτόν τον στόχο. Η τεχνολογία του είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν προκαλεί ζαλάδα (motion sickness), η απλότητά του είναι τέτοια που το καθιστά φιλικό και εύκολο στη χρήση από οποιονδήποτε, ενώ κάποια από τα πρώτα παιχνίδια του είναι άκρως εντυπωσιακά.

Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον παράγοντα “εντυπωσιασμό”. Γιατί όπως και να το προσεγγίσει κάποιος, το VR gaming είναι μια μοναδική εμπειρία gaming (εμπειρία ζωής θα λέγαμε), που ποτέ δεν θα έρθει για να αντικαταστήσει το παραδοσιακό gaming, αλλά θα στέκεται δίπλα του, θα περπατά παράλληλα και θα είναι σε θέση να προσφέρει καταπληκτικές στιγμές.

Όλες τις εντυπώσεις μας μετά από μια εβδομάδα παρέα με το PlayStation VR2 τις καταγράψαμε σε ένα video περίπου 45 λεπτών, στο οποίο μιλάμε για το ίδιο το hardware και την τεχνολογία του, το set-up, τα παιχνίδια και, φυσικά, τη θέση του στην αγορά και τις προοπτικές του. Αν έχετε κάποια απορία που δεν θα απαντηθεί από αυτό το Video Review, γράψτε μας στα σχόλια και θα φροντίσουμε να σας απαντήσουμε είτε με σχόλιο είτε στο επόμενο Webcast μας, που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

To PlayStation VR2 κυκλοφορεί από τις 22 Φεβρουαρίου 2023 στην τιμή των 599 ευρώ. Το δείγμα της δοκιμής μας στάλθηκε στο GameOver από το PlayStation Greece.

The post PlayStation VR2 | Video Review appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα