In-game υλικό από το Mafia: Definitive Edition

Περίπου 14 λεπτά δράσης μέσα από τον τίτλο.

Οι 2K και Hangar 13 δημοσίευσαν ένα video με περίπου 14 λεπτά gameplay μέσα από το Mafia: Definitive Edition, παρουσιάζοντας αρκετά κομμάτια του επερχόμενου remake του πρωτότυπου Mafia: The City of Lost Heaven του 2002. Η

δημιουργός του, Hangar 13, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το παιχνίδι δεν θα είναι ένα “ακριβές remake του πρωτότυπου”, κάτι που της επέτρεψε να φέρει το νέο Mafia στα «σύγχρονα standards» τόσο από την άποψη της αφήγησης όσο και από τη συνολική κινηματογραφική ποιότητα του.

“Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η βασική αφήγηση θα κρατούσε καλά. Δεν υπήρχαν τεράστιες συνοριακές τρύπες που έπρεπε να υποστηρίξουμε. Η ροή των αποστολών - ο αριθμός των αποστολών - ξέραμε ότι θα κρατούσε. Ο τόνος, τα central themes και το setting –η εποχή της Απαγόρευσης - ξέραμε ότι όλα αυτά ήταν πράγματα που θα μπορούσαν να κρατήσουν ", ανέφερε ο Chief Creative Officer Haden Blackman στο IGN. "Στη συνέχεια, όταν ξεκινήσαμε να κοιτάμε το επόμενο επίπεδο, εκεί είπαμε ότι πρέπει να ανταποκριθούμε στα σύγχρονα πρότυπα. Ο τρόπος με τον οποίο λέμε την ιστορία, η ποιότητα των cinematics και η αναπαράσταση ορισμένων χαρακτήρων".

Παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο το Mafia: Definitive Edition θα επεκτείνει την αφήγηση του παιχνιδιού, είναι ο μεγαλύτερος ρόλος της συζύγου του Tommy Angelo, Sarah, στην ιστορία, προσφέροντας περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα του Tommy, που τροφοδοτούνται από την οικογένειά του. Το μοντέλο οδήγησης έχει επίσης βελτιωθεί. Οι δρόμοι του Lost Heaven έχουν διευρυνθεί. και η διάταξη της πόλης έχει επίσης τροποποιηθεί. Ωστόσο, θα υπάρχει η επιλογή για διατήρηση του παλιού μοντέλου οδήγησης του αρχικού παιχνιδιού, για όσους προτιμάνε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το 14-λεπτό gameplay reveal του Mafia: Definitive Edition.

Το Mafia: Definitive Edition κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 25 Σεπτεμβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα