H Ubisoft δεν έχει ξεχάσει τα Splinter Cell και Prince of Persia

Άπλα, αναζητά «πόρους».

Ο Chief Creative Officer της Ubisoft, Serge Hascoet, σε δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη, έκανε γνωστό ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε δει κάποιον καινούργιο τίτλο στις σειρές Splinter Cell και Prince of Persia οφείλεται σε έλλειψη

πόρων και είναι «ζήτημα μέσων».

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από το Game Informer για το μέλλον των franchises της Ubisoft που έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια, απάντησε: «Λατρεύω το Splinter Cell. Λατρεύω το Prince of Persia. Δεν μπορώ να αποκαλύψω καμιά πληροφορία αυτή τη στιγμή, αλλά μπορώ να πω ότι αγωνιζόμαστε να βρούμε πόρους. Δεν πρόκειται για θέμα θέλησης, είναι θέμα μέσων».

Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είδαμε κάτι καινούργιο σε κάποιο από τα εν λόγω δύο franchises, αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι της Ubisoft είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν σε αυτά και ότι είναι απλώς θέμα του να έχουν τους πόρους για να το κάνουν αυτό. Με το Beyond Good and Evil 2, το The Division 2 και το Skull and Bones να βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης, με το Assassin’s Creed Odyssey μόλις να έχει γίνει διαθέσιμο και τη συνεχή υποστήριξη των υπολοίπων τίτλων της Ubisoft (Rainbow Six: Siege, For Honor), γίνεται εύκολα κατανοητό πού οφείλεται η έλλειψη πόρων που αναφέρει ο Hascoet.

Keywords
Τυχαία Θέματα