Green Light District - Στάση 6η

Τα καλύτερα indies του 2017 και πλούσια κλήρωση κωδικών

Παράλληλα με το κλείσιμο του 2017 έρχεται και το φινάλε της πρώτης σαιζόν του Green Light District, της νέας στήλης του GameOver που ήρθε για να μείνει προκειμένου οι Νίκος Πλωμαριτέλης και Νικόλας Μαρκόγλου να βγαίνουν σε τακτά διαστήματα στο κυνήγι των indies και να προτείνουν τους σημαντικότερους τίτλους εξ αυτών ανάμεσα από τις δεκάδες μηνιαίες κυκλοφορίες.

Με

το τέλος του έτους, φυσικά, επιβαλλόταν ένα special επεισόδιο, όπου οι δύο Νικ προτείνουν τους δέκα καλύτερους ανεξάρτητους τίτλους του 2017. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι επιλογές μας αφορούν αποκλειστικά παιχνίδια με τα οποία έχουμε ασχοληθεί, ενώ ως "indie" καθορίσαμε όλους τους τίτλους που αναπτύχθηκαν δίχως την υποστήριξη ενός μεγάλου παραγωγού (ως εκ τούτου, σφίξαμε τα δόντια και αφήσαμε απ’ έξω το εξαιρετικό Little Nightmares, το οποίο όμως είχε από πίσω του την Namco Bandai).

Σχετικά με το διαγωνισμό της 5ης στάσης του GLD, συγχαρητήρια στους νικητές: Mordor56 (Numantia), Mixalhsa1 (Titan Quest) και Men of Low Moral Fiber (Heliborne).

Φυσικά, το παρόν special επεισόδιο δεν θα μπορούσε παρά να έχει και special διαγωνισμό. Συνολικά, θα κληρώσουμε πέντε κωδικούς για το SteamWorld Dig 2, δύο κωδικούς για το Super Hydorah και έναν κωδικό για το Nex Machina. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, αφήνετε σχόλιο κάτω από το άρθρο. Αν θέλετε να κερδίσετε συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε απλά αναγράφετε τον τίτλο του στο σχόλιό σας.

Πριν σας αφήσουμε να παρακολουθήσετε το Special Green Light District, θα θέλαμε πρωτίστως να σας ευχηθούμε ένα ευτυχισμένο νέο έτος γεμάτο χαρές και υγεία, και επίσης να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη που δείχνετε στο GLD, αυτό είναι και το καλύτερο καύσιμο για κάθε νέο επεισόδιο!

Ραντεβού το νέο έτος, με την αφετηρία της 2ης σαιζόν του ακόμα πιο βελτιωμένου Green Light District!

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα