Gameplay υλικό από το Unsighted

Οι Humble Games και Studio Pixel Punk, Publisher και Developer αντίστοιχα, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay overview trailer για το Unsighted, ένα top-down RPG που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της εβδομάδας. Το νέο trailer παρουσιάζει το φάσμα των επιθέσεων και των τεχνικών που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες για να εκμεταλλευτούν στη μάχη, καθώς

και τον εκτεταμένο και διασυνδεδεμένο κόσμο που θα μπορούν να εξερευνήσουν κατά την ενασχόλησή τους με τον τίτλο.

Στο Unsighted οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο της Alma, τις αναμνήσεις της οποίας θα χρειαστούν να ανακτήσουν πριν τελειώσει ο χρόνος, με πεδίο δράσης τον καταβεβλημένος κόσμος της Arcadia, όπου ένας μακρύς πόλεμος με τους ανθρώπους έχει οδηγήσει στην εξάντληση των αποθεμάτων Anima, την ενέργεια του οποίου χρησιμοποιούν τα ανδροειδή για να έχουν συνείδηση. Το Unsighted υπόσχεται να μας προσφέρει μια σειρά από γρίφους προς επίλυση, διαφορετικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουμε και πολλές επιλογές customization.

Μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας loadout με διπλά σπαθιά, shuriken, shotguns και οποιαδήποτε άλλο όπλο ικανοποιεί τις ανάγκες μας και στη συνέχεια να αναβαθμίσουμε το skill tree της Alma χρησιμοποιώντας chips που θα βρίσκουμε στις αποστολές μας. Οι επιλογές που θα κληθούμε να πάρουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, θα έχουν επίσης σημασία, με πολλαπλά εναλλακτικά endings που θα έρχονται βάσει των αποφάσεων που θα πάρουμε.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο νέο trailer του Unsighted παρακάτω.

Το Unsighted θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 30 Σεπτεμβρίου.

The post Gameplay υλικό από το Unsighted appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα