Gameplay υλικό από το The Callisto Protocol

Μένοντας πιστοί στην υπόσχεση τους, κατά την διάρκεια του Summer Game Festival, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια extended έκδοση του gameplay trailer του The Callisto Protocol, που είχε αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια του προσφάτου State of Play την προηγούμενη εβδομάδα.

Να σημειώσουμε ότι η νέα

έκδοση του gameplay trailer του The Callisto Protocol είναι γεμάτη με μάχες και ακόμη και μια από τις πολλές death sequences που θα “ξεκοιλιάζουν» τον πρωταγωνιστή.

Μπορείτε να δείτε το extended gameplay trailer παρακάτω

Βλέποντας το gameplay υλικό, μπορούμε να πούμε ότι είδαμε ακριβώς αυτό που θέλαμε να δούμε. Μια εμπειρία που μοιάζει με το Dead Space, όπου τα τέρατα είναι αμείλικτα και θα προσπαθούν συνεχώς να δολοφονήσουν τον πρωταγωνιστή Jacob Lee, έναν πιλότο φορτηγού πλοίου, που βρίσκεται παγιδευμένος βαθιά μέσα στη Black Iron Prison.

Εκτός της extended έκδοσης του gameplay trailer, είχαμε την δημοσίευση ενός gameplay demo που έχει τραβηχτεί σε μια πλατφόρμα της τρέχουσας γενιάς.

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC (Steam & Epic Games Store).

The post Gameplay υλικό από το The Callisto Protocol appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα