Gameplay trailer για το Visage της Sadsquare Studio

Ακόμα ένα παιχνίδι στα χνάρια των P.T. και Sillent Hill.

Στις αρχές του 2016 η Sandquare Studio είχε ξεκινήσει μια καμπάνια στο Kickstarter για το Visage, έναν psychological horror τίτλο που είχε στα σκαριά. Η καμπάνια τότε στέφθηκε με επιτυχία καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό λίγο πάνω από τις 120 χιλιάδες δολάρια (το απαιτούμενο ποσό ήταν 35 χιλιάδες), κάτι που επέτρεψε στην εταιρεία να προσθέσει

επιπλέον πλατφόρμες κυκλοφορίας για τον τίτλο.

Πλέον, έχουμε στα χέρια μας το πρώτο gameplay υλικό για το παιχνίδι, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα video διάρκειας περίπου δύο λεπτών, στο οποίο μπορούμε να δούμε το περιβάλλον που θα διαδραματίζεται ο τίτλος. Το video αποτελείται από μια μίξη cutscenes και καθαρού gameplay, μέσα από το οποίο μπορούμε να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι θα έχει το χειρισμό ενός καθαρόαιμου adventure τίτλου, καθώς ο παίκτης περιφέρεται σε διάδρομους και δωμάτια αναζητώντας διάφορα αντικείμενα. Σύμφωνα με την Sadsquare Studio, το Visage αντλεί αρκετές επιρροές από τα Phantasmagoria, P.T., Amnesia και τα παιχνίδια της σειράς Silent Hill, με τη διάρκειά του να κυμαίνεται μεταξύ 6 και 8 ωρών.

Όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, θα διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, σε μια απομονωμένη πόλη και σε ένα παλιό, τεράστιο σπίτι, που κρύβει πολλά μυστικά και ανείπωτη φρίκη πίσω του, με τον παίκτη να έχει στόχο να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτό.

Το Visage αναμένεται να γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Επίσης, ο τίτλος θα προσφέρει υποστήριξη και για τις 3 VR συσκευές που κυκλοφορούν (PlayStation VR, HTC Vice και Oculus Rift).

pcps4xbox onevr
Keywords
Τυχαία Θέματα