GameOver Vidcast #305

Dreamfall, Prey, Nioh... ακόμα μια ικανοποιητική εβδομάδα.

H πρώτη εβδομάδα του Μαΐου δεν ακολουθεί την ξέφρενη πορεία της προηγούμενης, όπου είχαμε σωρεία από σημαντικές κυκλοφορίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νέες προτάσεις από τις εταιρείες. Για παράδειγμα, το μεγάλο όνομα αυτής της Παρασκευής είναι φυσικά το Prey της Bethesda και της Arkane Studios,

της εταιρείας που πριν από μερικούς μήνες μάς έδωσε το κορυφαίο Dishonored 2 (ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι τo Prey έρχεται από την ομάδα της Arkane στο Austin και όχι την αντίστοιχη της Λυόν, που ήταν η δημιουργός του Dishonored 2). Το νέο Prey πέρασε από 1000 κύματα (ως "Prey 2" από τη Human Head Studios), αφού ήταν υπό ανάπτυξη για αρκετά χρόνια και τελικά ακυρώθηκε το 2014, μέχρι να φτάσει η ημέρα της κυκλοφορίας του ως reboot, με εντελώς νέο σχεδιασμό και σενάριο. Δεν μένει παρά να δούμε αν το ταξίδι του Morgan Yu στο διαστημικό σταθμό Talos I θα βαδίσει στα ποιοτικά μονοπάτια του franchise Dishonored.

Από εκεί και πέρα έχουμε τη διάθεση δύο DLC. Και παρόλο που με DLC δεν θέλουμε να πολυασχολούμαστε, τα εν λόγω πακέτα έρχονται για δύο σημαντικά παιχνίδια, φέρνοντας αρκετό νέο υλικό για αυτά. Ο λόγος για το Dragon of the North του Nioh και για το... μισό λεπτό να κάνουμε copy-paste... 3C3C1D119440927 για το Nier Automata. Τέλος, έχουμε την κυκλοφορία του Dreamfall Chapters για PS4 και Xbox One. Πρόκειται για μια σημαντική κυκλοφορία σε ό,τι αφορά το adventure gaming, που σύντομα θα δούμε πώς μεταφέρθηκε στις κονσόλες.

Λίγα αλλά ενδιαφέροντα πράγματα, λοιπόν, έχουμε αυτήν την εβδομάδα. Σας αφήνουμε να δείτε το νεότερο vidcast μας και ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο!

Οι σημαντικότερες, νέες κυκλοφορίες

Darksiders Fury’s Collection – War and Death - PS4, Xbox OneDreamfall Chapters - PS4, Xbox OneNier Automata: 3C3C1D119440927 (DLC) - PS4Nioh: Dragon of the North (DLC) - PS4Prey - PS4, PC, Xbox OneWorld to the West - PS4, PC, Xbox One, Wii U
Keywords
Τυχαία Θέματα