Divinity Original Sin II "Χρυσό" βινύλιο OST

Μια ματιά σε ένα υπέροχο album και Giveaway ενός παιχνιδιού.

Video για ένα πολύ "special" προϊόν ετοιμάσαμε, μέσα από το οποίο δείχνουμε το συλλεκτικό, διπλό album σε "χρυσό" βινύλιο, που περιέχει το επίσημο soundtrack του Divinity Original Sin II. Το εν λόγω album διατίθεται από την Blackscreen Records και στάλθηκε στο GameOver.gr

από την Bandai Namco Ελλάδος για να το παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας. Το κόστος του album ξεκινά από τα 26 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 30 ευρώ, τιμή που εξαρτάται από τον χρωματισμό του βινυλίου που θα διαλέξει ο αγοραστής. Εντός του album περιλαμβάνονται δύο δίσκοι βινυλίου, ένα φυλλάδιο με την παρτιτούρα του Main Theme από το παιχνίδι για εκτέλεση σε πιάνο, καθώς και ένας κωδικός για κατέβασμα του album σε ψηφιακή μορφή από το site της Blackscreen Records (το album διατίθεται σε διάφορες μορφές κωδικοποίησης - Mp3 διαφόρων bitrates και FLAC).

Ταυτόχρονα, μέσα από το video "τρέχει" και ένα giveaway για έναν κωδικό του Divinity Original Sin II σε PC (που αφού εγκατασταθεί θα αναβαθμιστεί στην Definitive Edition). Για να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το διαγωνισμό, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο στο video (στο YouTube και όχι εντός του άρθρου).

Keywords
Τυχαία Θέματα