Ανακοινώθηκαν νέοι τίτλοι για το Xbox Game Pass

Κατά τη διάρκεια του ID@Xbox Fall Showcase η Microsoft, ανακοίνωσε νέες προσθήκες τίτλων για την υπηρεσία του Xbox Game Pass , ενώ επιβεβαίωσε ότι το Valheim θα κυκλοφορήσει στο Game Pass για PC στις 29 Σεπτεμβρίου 2022. Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό είχε επιβεβαιωθεί ότι το Valheim θα έρθει στο Xbox Game Pass και για κονσόλες την άνοιξη του 2023.

Στα πλαίσια του ID@Xbox, το οποίο επικεντρώνεται σε τίτλους της indie

σκηνής, μάθαμε για αρκετά παιχνίδια τα οποία θα έρθουν στο Xbox και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους. Έτσι, τα Big Con, Rainbow Billy και Walking Dead θα έρθουν φέτος στην υπηρεσία του Xbox Game Pass ενώ θα τα ακολουθήσει το Homestead Arcana το 2023.

Άλλοι τίτλοι που έγιναν γνωστοί κατά τη διάρκεια του showcase είναι τα, Gamera Games’ Amazing Cultivation Simulator (το οποίο προστέθηκε ήδη στο PC Game), Humble Games’ Moonscars (27 Σεπτεμβρίου), Versus Evil’s Eville (11 Οκτωβρίου), και Graffiti Games’ Turnip Boy Robs a Bank (2023).

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα η MS έκανε γνωστές τις προσθήκες των τίτλων της υπηρεσίας για τον μήνα Σεπτέμβριου. Μεταξύ άλλων θα «δούμε» στην συνδρομητική υπηρεσία τα: Disney Dreamlight Valley, Opus Magnum, Train Sim World 3, Ashes of the Singularity: Escalation, League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace, You Suck at Parking, Despot’s Game και Metal: Hellsinger.

The post Ανακοινώθηκαν νέοι τίτλοι για το Xbox Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα