CGI trailer για το Shadow of the Tomb Raider

"The End of the Beginning"

Πριν από λίγο διέρρευσε και επίσημα το πρώτο, επίσημο trailer του Shadow of the Tomb Raider, της νέας περιπέτειας της Λάρα Κροφτ, το οποίο και θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της τριλογίας που αφηγείται τις απαρχές της ηρωίδας μας και τις πρώτες της περιπέτειες.

Το Shadow of the Tomb Raider

αναπτύσσεται από την Eidos Montreal, σε συνεργασία με την Crystal Dynamics. Θα λαμβάνει χώρα στη Λατινική Αμερική, με τη Λάρα να προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από μια επερχόμενη Αποκάλυψη, βασισμένη σε μύθους και θρύλους των Μάγια. Θα περιλαμβάνει τους gameplay μηχανισμούς που γνωρίσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, νέους τάφους προς εξερεύνηση, ενώ σύμφωνα με διαρροές από ένα γαλλικό περιοδικό, θα έχουμε και την επιστροφή των χαρακτήρων της Sam, της Reyes και του Jonah, τους οποίους και γνωρίσαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στον ακόλουθο player. Υπενθυμίζουμε πως το Shadow of the Tomb Raider είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το Season Pass του παιχνιδιού, το οποίο θα προσθέσει επτά "Μονοπάτια" (Paths), το καθένα με τη δική του ιστορία, αποστολές, Challenge Tomb, όπλα, στολή και ικανότητες, ενώ ο πρώτος Challenge Tomb θα μπορεί να εξερευνηθεί μέσω συνεργατικού παιχνιδιού (Co-op).

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα