Age of Mythology: Retold – Νέα στοιχεία για τον τίτλο

Η Microsoft και τα Xbox Studios φαίνεται πως θα παραδώσουν σημαντικό έργο εντός της χρονιάς που διανύουμε όσον αφορά στα strategy παιχνίδια τους, με το Age of Mythology: Retold να μονοπωλεί ήδη το ενδιαφέρον των παικτών, είκοσι και πλέον χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου.

Το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί το φθινόπωρο του 2022,χωρίς έκτοτε να έχουμε νέα

του. Τώρα, μέσω ενός sneak peak video που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της New Year, New Age παρουσίασης, η World’s Edge που επιμελείται την ανάπτυξη του τίτλου έδωσε μια πρώτη γεύση από το τι μπορούμε να περιμένουμε από το Age of Mythology: Retold.Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας Augmented Reality, παρουσίασε τα νέα μοντέλα της Μέδουσας, του Πήγασου και του Κέρβερου, αναφέροντας παράλληλα ότι οι τεχνολογικές αναβαθμίσεις τους θα προσφέρουν και νέες ικανότητες στις μονάδες, εκτός από την αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση. Βελτιωμένα animations, textures αλλά και αρκετές quality of life αλλαγές θα δώσουν μια νέα πνοή στο αρχικό παιχνίδι της Ensemble Studios.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μαθαίνουμε περισσότερα για το παιχνίδι, καθώς το Age of Mythology: Retold αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024 για τις πλατφόρμες Xbox και το Steam, ενώ αναμένεται να διατεθεί από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και για το Xbox Game Pass.

The post Age of Mythology: Retold – Νέα στοιχεία για τον τίτλο first appeared on GameOver.

The post Age of Mythology: Retold – Νέα στοιχεία για τον τίτλο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα