H Renault παρουσιάζει το νέο Kiger

To Renault Kiger είναι ένα μικρό SUV με μήκος κάτω των 4 μ. το οποίο προορίζεται αρχικά για την αγορά της Ινδίας, τη χώρα με το δεύτερο μεγαλύτερο πληθυσμό παγκοσμίως, πριν η διάθεσή του ξεκινήσει και σε άλλες περιοχές της υφηλίου, όπως χαρακτηριστικά υπόσχεται το γαλλικό εργοστάσιο στις επίσημες ανακοινώσεις του.

Με… χαριτωμένη εξωτερική σιλουέτα, το Renault Kiger έχει μήκος 3.991 χλστ., βάρος

οριακά πάνω από 1 τόνο και μεταξόνιο 2,5 μέτρων προσφέροντας αρκετούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου των 405 λίτρων στο πίσω μέρος, για τις αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις τεσσάρων ή και πέντε ενήλικων επιβατών.

Η καμπίνα του αυτοκινήτου δείχνει αρκετά σύγχρονη, και ευρύχωρη σύμφωνα με τους Γάλλους, διαθέτοντας αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 29 λίτρων, μια οθόνη 8 ιντσών στο μέσον του ταμπλό και μια «7άρα» πίσω από το τιμόνι για τις βασικές ενδείξεις λειτουργίας του οχήματος.

Την κίνηση στο Renault Kiger στην αγορά της Ινδίας προσφέρει ένας 3κύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας με χωρητικότητα 1 λίτρο με 72 ίππους και ροπή 96 Nm, καθώς και ένας υπετροφοδοτούμενος, με ίδια χωρητικότητα, ισχύ 100 ίππων και ροπή 160 Nm. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο, με το «μικρό» Kiger να προσφέρεται εναλλακτικά με μία αυτοματοποιημένη εκδοχή του τελευταίου και το «μεγάλο» με το Χ-Tronic κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων των Γάλλων.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα