F1: Laurent Rossi στους 4Τ - Περισσότερες ευκαιρίες παρά προκλήσεις για την Alpine

Η Alpine F1 Team παρουσίασε την Α521, το πρώτο της μονοθέσιο έχοντας πλέον έρθει στη Formula 1 ως η ομάδα του Groupe Renault.

Σε ερώτησή μας για τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα, όντας ο Διευθύνων Σύμβουλος μίας εταιρείας που θέλει να αναζωογονηθεί τόσο στην αυτοκινητοβιομηχανία, όσο και στο motorsport, ο Γάλλος αποκρίθηκε

λέγοντας:

«Είναι μία πρόκληση από μόνο του το να επανεισάγεις ένα brand, αλλά έχουμε περισσότερες ευκαιρίες παρά προκλήσεις.

«Η απόφαση να χτίσουμε την επιχειρησιακή μονάδα της Alpine βασίστηκε πάνω στους τεράστιους πόρους που έχει να προσφέρει το Groupe Renault

«Το brand αυτό καθαυτό είναι κάπως εξειδικευμένο. Έχουμε δυνατό προσωπικό στον τομέα της μηχανικής, αλλά έχουμε και την τεχνογωνσία της Renault Sport, που κατασκευάζει τα RS οχήματα της γκάμας.

«Έχουμε στη διάθεσή μας το ικανό δυναμικό της ομάδας στη Formula 1. Συνδυάζοντας όλα αυτά τα στοιχεία, έχουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα.

«Ασφαλώς, η ενασχόλησή μας με τη Formula 1 θα μας προσφέρει μεγαλύτερη προβολή, ενώ θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε όσα μάθουμε εκεί στα επιβατικά οχήματα, ειδικά στον τομέα της αεροδυναμικής και του βάρους, χτίζοντας πάνω σε όσα ήδη γνωρίζουμε.

«Για αυτό ξαναλέω ότι έχουμε περισσότερες ευκαιρίες μπροστά μας, παρά προκλήσεις.»

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα